AKSARAY / ESKİL - Çukuryurt İlkokulu

Çukuryurt İlkokulu

Adres
ÇUKURYURT KÖYÜ ÇUKURYURT KÜMESİ MEVKİİ ÇUKURYURT KÜME EVLERİ NO 194 İÇ KAPI NO 1 ESKİL / AKSARAY
Vizyon
Çukuryurt İlkokulu olarak ; Öğrencimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak,karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Çukuryurt İlkokulu olarak; Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili,becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız, sevgi saygı ve güven ortamında "başarı azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Başarılar
Pazartesi: 08.20 - 16.00 Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma : 08.20 - 15.20
Kaloriferli
Ulaşım
Eskil ilçe merkezine ,Aksaray il merkezine ve Konya il merkezine ulaşım mevcuttur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Aksaray iline 78 km, Eskil ilçe merkezine 22 km, Konya iline ise 87 km uzaklıktadır.